Een flinke duw in de juiste richting

Vind je het leuk om zelf met je interieur bezig te zijn, maar heb je moeite met knopen doorhakken? Blokkeer je door alles wat mogelijk lijkt en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het fijn als iemand even meekijkt en je handvatten en inzichten geeft waarmee je zelf weer verder kunt. Tijdens een laagdrempelige inspiratiesessie bij jou thuis gaan we ter plekke brainstormen. Ik help je om orde in de chaos te scheppen en keuzes te maken. 

"

'Na de komst van Fleur wisten we eindelijk waar we moesten beginnen! Onze plannen werden ineens concreet!'

Janneke & Nick

Wat kun je verwachten?

01.

Super tastbare en handige tips en adressen. Hiermee kun je zelf direct tot actie overgaan.

02.

Een kist vol met stalen op je keukentafel. Samen zoeken we naar de juiste materialen en kleuren en creëren we ‘live’ een moodboard.

03.

Oplossingen voor jouw woonproblemen en nieuwe inzichten om te overwegen. Gericht op functionaliteit én stijl.

04.

Een Guidebook vol tips en tricks waarin je de gedeelde basiskennis naderhand nog rustig kan nalezen en waar je je aantekeningen in bij kunt houden.

05.

Superveel energie waardoor je zelf weer vol goede moed aan de slag gaat en ook nog precies weet waarmee je moet beginnen.

GUIDEBOOK
Tijdens de inspiratiesessie deel ik veel informatie met je. Omdat het natuurlijk lastig is om álles te onthouden ontvang je een gids waarin ik basiskennis en natuurlijk mega veel tips heb gebundeld zodat je dit nog eens rustig na kan lezen. Hierin staan de basics over het indelen van ruimte, kleur- en materiaalgebruik, verlichting, en het maken van duurzame keuzes. Ook vind je hierin hoofdstukken over accessoires en raambekleding. 

Tijdens de inspiratiesessie bespreken we de specifieke situatie van joúw huis en en de hulpvraag waar je tegenaan loopt. Je zult zien dat als je naderhand door het Guidebook bladert, je begrijpt hoe je dit zelf kunt toepassen.

Are you in?

“We vinden het erg leuk om zelf met de inrichting van ons huis bezig te zijn en het hele plan uitbesteden was in ons geval niet nodig. We liepen vast op het maken van gedurfde keuzes. We hadden gewoon net niet het lef om buiten onze comfort zone te gaan en bleven maar twijfelen over bepaalde kleuren of materialen. Fleur heeft ons geholpen door te laten zien wat het combineren van bepaalde kleuren en texturen voor effect heeft. Erg fijn ook dat er veel stalen beschikbaar waren om zo een goed beeld te krijgen. Ook de indeling sluit nu optimaal aan bij onze behoeftes. In 1,5 uur hebben we meer keuzes gemaakt dan in de afgelopen 1,5 jaar! Het resultaat is prachtig en past perfect bij ons en ons huis.”

Anouk & Jorg

“Tijdens de bouw van onze nieuwbouwwoning dienen we allerlei keuzes te maken voor ons interieur, terwijl we de woning nog niet kunnen zien. Fleur heeft ons fantastisch op weg geholpen en maakt het weer leuk om over je interieur na te denken. Aan de hand van de plattegrond geeft Fleur professioneel interieuradvies, denkt met je mee en laat je door middel van wat schetsen alvast een beetje kennis maken met je nieuwe interieur. Aan de hand van door haar meegebrachte materialen, kleuradvies en handige tips voel je je na het adviesgesprek net wat zekerder om zelf weer aan de slag te gaan. Een echte aanrader!”
 

karen & Dielus

WAT KOST EEN INSPIRATIESESSIE?
In een uitgebreide sessie van 1,5 uur bij jou aan de keukentafel help ik je met je specifieke woonvraag. De kosten van dit adviesgesprek zijn € 375,00 inclusief BTW.

Wat we tijdens een sessie bijvoorbeeld kunnen doen:

  • Kleuradvies uitbrengen voor je muurafwerking
  • Hulp bij het combineren van verschillende stoffen en materialen
    voor je woonkamer
  • Samen verschillende indelingen bekijken voor je keuken
  • Sfeer bepalen voor de kinderkamer of slaapkamer

Na afloop van de sessie heb je nieuwe ideeën, praktische tips en wat meer productkennis. Ook deel ik leuke adresjes met je waar je jouw favoriete items kunt gaan shoppen. Moeite met knopen doorhakken? Ik ga je helpen!

Voor afstanden verder dan 30km van ons kantoor, rekenen we
€0,50 per extra gereden kilometer. 

It's not for everybody

Voor wie is deze inspiratiesessie?

Deze inspiratiesessie is vooral voor doe-het-zelvers en creatievelingen die graag zelf aan de slag gaan met de inrichting van hun huis. Ben je op zoek naar een volledig uitgewerkt interieuradvies, compleet met styling? Dan is een totaalconcept met interieuradvies op maat meer wat voor jou. Neem daarvoor contact op voor een passende offerte! Twijfel je? Plan een telefoongesprek in via onderstaande kalender. Dan overleggen we samen even!